Stichting GGNet

Stichting GGNet, Mevr. Karin Hulshof, Afdeling inkoop

“We zijn uiteindelijk gestart met Van Dorp energie omdat ze veel werk uit handen nemen.”

Mevr. Karin hulshof

GGNet is een tweedelijns organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en biedt alle soorten psychische hulp. Van preventieve cursussen tot langere therapievormen. GGNet Vastgoed is de tak die het beheer, inzet en waardecreatie van het algehele vastgoed binnen GGNet verzorgt. GGNet Vastgoed richt zich met name op de tactische en strategische aspecten zoals aan- en verkoop of verhuur van panden. Binnen GGNet werken ondertussen ruim 2.500 mensen en vanuit de afdeling Inkoop wordt het contractbeheer voor alle locaties geregeld.

‘We zijn uiteindelijk gestart met Van Dorp energie (destijds CLD Energie Management) omdat ze veel werk uit handen nemen. Alles is gestructureerd en met één formulier regelen we alle energiezaken voor een nieuwe locatie. Van Dorp energie neemt vervolgens alles uit handen. Zoals onder andere de aanmelding bij een energieleverancier, het doorgeven van de meterstanden en het regelen van een nieuwe energieaansluiting.

Naast deze af- en aanmeldservice houdt Van Dorp energie continu de energiemarkt in de gaten en wordt ons energiecontract aangepast wanneer dit voor ons voordelig is. Jaarrekeningen worden gecontroleerd: indien de leverancier te veel energieverbruik in rekening heeft gebracht wordt het teveel betaalde verhaald en ontvangen we dit retour.

De eindstanden op facturen controleren we zelf, maar verder wordt alles voor ons uit handen genomen. In het contact met Van Dorp energie vinden we het erg prettig dat we in principe niet 1 contactpersoon hebben (die wel eens ziek of op vakantie kan zijn). Er is 1 centraal mailadres en vanuit hier hebben we regelmatig contact. Zaken worden snel opgepakt en we ontvangen altijd netjes een bevestiging.’Terug naar recensie overzicht

Direct contact of je factuur gratis laten bekijken?

Upload hier je factuur

Of

Bel ons direct 088 - 250 10 00