Savant Zorg

Savant Zorg, Leslie van Zomeren, Coördinator facilitaire zaken

Mijn voorganger is reeds in het verleden in contact gekomen met Van Dorp energie, toen nog CLD Energiemanagement. Momenteel hebben wij een abonnement voor factuurcontrole en voor de inkoop van elektriciteit en gas. Voordat wij met Van Dorp energie in zee gingen, regelden wij zelf onze eigen elektriciteits- en gascontracten.

"Van Dorp energie heeft over 6 jaar ongeveer € 100.000,- teruggevorderd op gas- en elektriciteitsheffingen en belastingen voor de diverse locaties van ons. "

Leslie van Zomeren

Inmiddels hebben wij contact gehad met diverse Van Dorp energie-werknemers, hetgeen wij als erg prettig hebben ervaren. Er wordt namelijk zeer adequaat gereageerd op vragen en er wordt met ons meegedacht in oplossingen. Van Dorp energie heeft over 6 jaar ongeveer € 100.000,- teruggevorderd op gas- en elektriciteitsheffingen en belastingen voor de diverse locaties van ons. Verder worden wij goed op de hoogte gehouden en als we vragen hebben, worden die direct beantwoord of wordt er snel een terugkoppeling gegeven. Ook de nazorg bij de diverse vraagstukken is prima. Wij beschouwen Van Dorp energie dan ook als een totaalontzorger op het gebied van energie!

Graag willen wij Van Dorp energie dan ook aanbevelen, omdat het zelf beheren van contracten voor gas en elektriciteit erg gecompliceerd is; de kennis ontbreekt vaak. Door het uit te besteden heb je er geen omkijken meer naar en word je goed op de hoogte gehouden van vorderingen in bijv. de teruggave van belastingen, prijsontwikkelingen op de markt en veranderende wetgeving.Terug naar recensie overzicht

Direct contact of je factuur gratis laten bekijken?

Upload hier je factuur

Of

Bel ons direct 088 - 250 10 00