Samen Woonzorggroep

Samen Woonzorggroep, Aris Stuurman, Functionaris Bouw en Techniek

"Van Dorp energie is goed op de hoogte van de energiemarkt en kent 'de kneepjes van het vak', waardoor wij minder energiekosten betalen dan voorheen."

Aris Stuurman

Via ACTIZ (Brancheorganisatie van Zorgondernemers) zijn wij bij Van Dorp energie terechtgekomen. Vanaf 2007 regelt Van Dorp energie voor ons de factuurcontrole en vanaf 2011 verzorgen zij de inkoop van elektriciteit en gas. De aanloopproblemen met de gecontracteerde energieleverancier waren aanzienlijk en daarom hebben wij via een aanbesteding de opdracht gegeven om een bronbestand aan te maken en de energie-inkoop voor onze Woonzorggroep te regelen. Door de fusie van meerdere Stichtingen hadden wij namelijk te maken met verschillende energiebedrijven en een lastige factuurcontrole.

Dankzij CLD lopen de energiezaken nu vlot en dat levert een aardige tijdwinst op bij de controle en verwerking van de energiefacturen. Tevens is er een inkoopvoordeel behaald ten opzichte van onze vorige energieleveranciers, waarvan het contract door CLD is opgezegd. Er is goed contact met de CLD-medewerkers en bovendien is het prettig dat er vlot gereageerd wordt op onze vragen. Verder zijn we tevreden over de nazorg en de aanpak van nieuwe ontwikkelingen. CLD is goed op de hoogte van de energiemarkt en kent “de kneepjes van het vak”, waardoor wij minder energiekosten betalen dan voorheen.Terug naar recensie overzicht

Direct contact of je factuur gratis laten bekijken?

Upload hier je factuur

Of

Bel ons direct 088 - 250 10 00