De Merwelanden

De Merwelanden, Johan Driesse, Teamleider TD

''Daarnaast vordert Van Dorp energie al jarenlang gemiddeld zo’n € 15.000,- per jaar aan energiebelasting terug. In totaal nu zo’n € 130.000,-. Onlangs hebben zij ook een flinke subsidieaanvraag gerealiseerd.''

Johan Driesse

In 2007 heb ik van een installateur de tip gekregen om eens contact op te nemen met Van Dorp energie, destijds CLD Energie Management, een zakelijke dienstverlener op het gebied van elektriciteit en gas.

Direct na de omzetting van de leveringscontracten van onze elektriciteits- en gasaansluitingen, ervaarden wij prettig contact met de medewerkers. Dit mede door de korte lijnen die zij hanteren, wat de reactiesnelheid ten goede komt.

Van Dorp energie biedt scherpe tarieven voor zowel elektriciteit als gas en is zeer goed in de nacontrole van de energiefacturen. Dankzij de korte lijnen en de zeer snelle adequate terugkoppeling bij vragen, werken wij al heel wat jaren erg prettig samen.

Daarnaast vordert Van Dorp energie al jarenlang gemiddeld zo’n € 15.000,- per jaar aan energiebelasting terug, in totaal nu zo’n € 130.000,-. Onlangs hebben zij ook een flinke subsidieaanvraag voor onze organisatie gerealiseerd.

Al met al zijn wij heel blij met tip en onze overstap naar Van Dorp energie. Wij raden iedereen dan ook zeker aan contact met ze op te nemen. Ze beschikken over de juiste kennis van de complexe energiemarkt, bieden degelijke factuurcontroles, geven snelle terugkoppeling bij vragen en hebben daarnaast scherpe tarieven voor elektriciteit en gas. Dat alles maakt Van Dorp energie voor ons een totaalontzorger!Terug naar recensie overzicht

Direct contact of je factuur gratis laten bekijken?

Upload hier je factuur

Of

Bel ons direct 088 - 250 10 00