AFAS Circustheater

AFAS Circustheater, Mattijs van Gorsel, Hoofd Facilitaire Zaken

"Verder heb ik nog nooit zelf energie ingekocht, maar heb ik wel het gevoel dat de uitbesteding hiervan aan Van Dorp energie een prettige en vertrouwde manier is om daar zelf niet mee bezig te hoeven zijn. Prettig geregeld dus."

Mattijs van Gorsel

In het verleden deed ik al zaken met BFE Benelux B.V., dat inmiddels is overgenomen door CLD Energie Management (tegenwoordig Van Dorp energie).  Mijn voorganger heeft het eerste contact gelegd bij BFE op 24 juni 2004.

Van Dorp energie voert de factuurcontrole uit en geeft advies over het tijdstip van inkopen van elektriciteit en gas. Bij BFE wilde men maandelijks de energiefacturen hebben. Bij Van Dorp energie is dat jaarlijks. Het contact is daarom minder frequent, maar zeker niet slechter. De reacties op onze vragen ontvangen wij altijd snel en duidelijk. Verder heb ik nog nooit zelf energie ingekocht, maar heb ik wel het gevoel dat de uitbesteding hiervan aan Van Dorp energie een prettige en vertrouwde manier is om daar zelf niet mee bezig te hoeven zijn. Prettig geregeld dus.Terug naar recensie overzicht

Direct contact of je factuur gratis laten bekijken?

Upload hier je factuur

Of

Bel ons direct 088 - 250 10 00