Factuurcontrole

Het controleren van de energierekening is voor veel organisaties een tijdrovende...

Het controleren van de energierekening is voor veel organisaties een tijdrovende en vaak niet volledig uit te voeren taak. De energieadviseurs van Van Dorp energie zijn hier dagelijks voor haar opdrachtgevers mee bezig. Ondanks dat door de jaren heen de facturen overzichtelijker zijn geworden, worden er nog steeds erg veel facturatie fouten gemaakt door de energiebedrijven. Onze adviseurs hebben in de afgelopen jaren 165 unieke fouten ontdekt.

Tijdens de factuurcontrole worden de volgende facturen gecontroleerd:

Door de energiefacturen door één van onze adviseurs te laten controleren, bent u er zeker van dat er geen onterechte kosten in rekening worden gebracht. Tevens wordt er gecontroleerd of er mogelijkheden zijn om de energiekosten structureel te verlagen. Een bijvoorbeeld te grote gas- of elektriciteitsaansluiting kan al gauw een besparing van honderden Euro’s per jaar opleveren.

De factuurcontrole wordt u aangeboden op basis van:

Of er mogelijkheden zijn voor het terugvorderen van energiebelasting zal ook uit de factuurcontrole blijken. Dit onderdeel wordt verder uitgelegd onder de dienst “terugvorderen energiebelasting”.Terug naar dienstenoverzicht